VIER advocaten

VIER advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor in Den Haag. Sinds april 2015 houden wij kantoor aan de Koninginnegracht 53 in Den Haag.

Onze advocaten houden zich allen bezig met een advies- en procespraktijk. Wij bieden u juridisch bijstand gebaseerd op onze kernwaarden: duidelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit.

Wij staan verschillende soorten cliënten bij; van particulieren in het strafrecht tot ondernemers met juridische vraagstukken op het gebied van familie- en civiel recht. Voor meer informatie voor de rechtsgebieden waarop wij rechtsbijstand verlenen, kijk hier voor zakelijk en hier voor particulier. Juist onze verschillende klantenkring geeft onze advocaten een bredere kijk op een geschil, waardoor wij sneller tot oplossingen voor u weten te komen.

U kunt onze advocaten het makkelijkst bereiken op hun mobiele telefoonnummers en hun persoonlijke e-mailadres (klik hier voor de gegevens van de verschillende advocaten).

Als u toch liever naar ons kantoor belt dan is dat uiteraard ook mogelijk (klik hier voor de gegevens van ons kantoor).

Het Team

Ons team bestaat uit ervaren advocaten die werkzaam zijn in diverse rechtsgebieden.

Wij geven de voorkeur aan rechtstreekse communicatie met de cliënt. Bij het eerste contact geven de advocaten van VIER u daarom hun mobiele nummer en rechtstreekse e-mailadres door en deze gegevens kunt u ook terugvinden op deze website.

Tarieven

VIER Advocaten staat voor een moderne en nieuwe manier van factureren; wij geven er de voorkeur aan om vaste prijzen af te spreken. De opbouw van deze prijzen is transparant. Bij het eerste gesprek krijgt de klant een nadere uitleg van de opbouw van de vaste prijs, waarbij uiteraard ook de kosten inzichtelijk worden gemaakt. Uiteraard is het ook mogelijk om bijgestaan te worden op basis van een uurtarief.


Vaste prijs

VIER Advocaten staat voor een moderne en nieuwe manier van factureren; wij geven er de voorkeur aan om vaste prijzen af te spreken. De opbouw van deze prijzen is transparant. Bij het eerste gesprek krijgt de klant een nadere uitleg van de opbouw van de vaste prijs, waarbij uiteraard ook de kosten inzichtelijk worden gemaakt. De vaste prijs, of een gedeelte daarvan, wordt vooraf bij de cliënt in rekening gebracht. Zo voorkomt u dat u wordt geconfronteerd met een maandelijks terugkerende factuur waarvan de hoogte voor u maar afwachten is. Door te werken met de constructie van een vaste prijs weten zowel de cliënt als de advocaat waar zij aan toe zijn en worden verrassingen achteraf over de factuur vermeden. Neemt u contact op voor een op maat gemaakte vaste prijs voor uw zaak.


Uurtarief

Als u toch liever wilt worden bijgestaan op basis van uurtarief dan is dat uiteraard ook mogelijk.


Rechtsbijstandverzekering

Als u verzekerd bent voor rechtsbijstand en u heeft een advocaat nodig, dan kunt u bij uw rechtsbijstandsverzekeraar aangeven dat u graag door VIER advocaten geholpen wilt worden. Wij nemen voor u contact op met uw verzekeraar om te overleggen over de mogelijkheden, zodat u ons als aanspreekpunt voor de zaak behoudt.


Toevoeging / Pro deo

VIER advocaten verleent ook juridische bijstand op basis van een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand, ook wel pro deo of toevoeging genoemd. Uiteraard leggen wij u graag uit wat precies de voorwaarden zijn om hiervoor in aanmerking te komen.

U kunt dit ook zelf bekijken op http://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand.

Contact

U kunt ons kantoor per telefoon bereiken op 070 221 05 14 en via mail op info@vier-advocaten.nl Koninginnegracht 53 2514 AE Den Haag