Tarieven

VIER Advocaten staat voor een moderne en nieuwe manier van factureren; wij geven er de voorkeur aan om vaste prijzen af te spreken. De opbouw van deze prijzen is transparant. Bij het eerste gesprek krijgt de klant een nadere uitleg van de opbouw van de vaste prijs, waarbij uiteraard ook de kosten inzichtelijk worden gemaakt. Uiteraard is het ook mogelijk om bijgestaan te worden op basis van een uurtarief.


Vaste prijs

VIER Advocaten staat voor een moderne en nieuwe manier van factureren; wij geven er de voorkeur aan om vaste prijzen af te spreken. De opbouw van deze prijzen is transparant. Bij het eerste gesprek krijgt de klant een nadere uitleg van de opbouw van de vaste prijs, waarbij uiteraard ook de kosten inzichtelijk worden gemaakt. De vaste prijs, of een gedeelte daarvan, wordt vooraf bij de cliënt in rekening gebracht. Zo voorkomt u dat u wordt geconfronteerd met een maandelijks terugkerende factuur waarvan de hoogte voor u maar afwachten is. Door te werken met de constructie van een vaste prijs weten zowel de cliënt als de advocaat waar zij aan toe zijn en worden verrassingen achteraf over de factuur vermeden. Neemt u contact op voor een op maat gemaakte vaste prijs voor uw zaak.


Uurtarief

Als u toch liever wilt worden bijgestaan op basis van uurtarief dan is dat uiteraard ook mogelijk.


Rechtsbijstandverzekering

Als u verzekerd bent voor rechtsbijstand en u heeft een advocaat nodig, dan kunt u bij uw rechtsbijstandsverzekeraar aangeven dat u graag door VIER advocaten geholpen wilt worden. Wij nemen voor u contact op met uw verzekeraar om te overleggen over de mogelijkheden, zodat u ons als aanspreekpunt voor de zaak behoudt.


Toevoeging / Pro deo

VIER advocaten verleent ook juridische bijstand op basis van een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand, ook wel pro deo of toevoeging genoemd. Uiteraard leggen wij u graag uit wat precies de voorwaarden zijn om hiervoor in aanmerking te komen.

U kunt dit ook zelf bekijken op http://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand.