Tim Grootenhuis

 

telefoon: 06 3718 0287
e-mail: grootenhuis@vieradvocaten.nl

Tim is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting jeugdrecht. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende stages gelopen, waaronder bij VIER Advocaten. Na enige tijd als advocaat in Rotterdam te hebben gewerkt, is hij teruggekeerd naar ons kantoor. Tim is voornamelijk werkzaam in het familie- en jeugdrecht, maar heeft daarnaast ook ervaring opgedaan binnen het strafrecht. Zijn stijl kenmerkt zich door betrokkenheid en nuchterheid, waarbij hij samen met u wil werken aan het beste resultaat.


Rechtsgebieden
  • jeugdrecht
  • familierecht
  • strafrecht

Fleur Meershoek

telefoon: 06 3420 2472
e-mail: meershoek@vier-advocaten.nl

Fleur is afgestudeerd in de richtingen strafrecht en jeugdrecht en zij heeft tijdens haar studie verschillende stages gelopen bij advocatenkantoren, waaronder bij VIER advocaten. Die stage beviel erg goed, waardoor zij nu met veel enthousiasme zelf werkzaam is als betrokken advocaat bij ons kantoor. Fleur is werkzaam in de familie-, jeugd- en strafrechtpraktijk.


Fleur Meershoek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene Praktijk
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.