Pieter Lootsma

telefoon: 06 1115 3149
e-mail: lootsma@vieradvocaten.nl

Pieter is afgestudeerd in het Nederlands recht met als specialisatie strafrecht. Na zijn studie heeft hij bijna drie jaar als juridisch medewerker bij de strafsectie van de rechtbank Midden-Nederland gewerkt. Hij heeft daardoor ervaring opgedaan in vele, diverse, strafzaken. Deze ervaring komt dan ook goed van pas in zijn huidige praktijk. Naast het strafrecht is Pieter ook goed thuis in het civiele- en bestuursrecht. Pieter is betrokken, gedreven en daadkrachtig en stelt het belang van zijn cliënt altijd voorop.

 • Huurrecht
 • Strafrecht

Stuur direct een persoonlijk bericht.

  captcha

  Jean-François Grégoire

  telefoon: 06 2865 5291
  e-mail: gregoire@vier-advocaten.nl

  Jean-François is al jarenlang werkzaam als advocaat, heeft een internationale achtergrond en is meertalig. Hij is sociaal bewogen en heeft zich toegelegd op meerdere rechtsgebieden waardoor hij in staat is cliënten bij te staan in meervoudige juridische problematiek. Jean-François is lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten en heeft de specialisatieopleiding voor huurrecht advocaten afgerond.

  Jean-François Gregoire heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Strafrecht

  Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.  Stuur direct een persoonlijk bericht.

   captcha

   Klaas Renssen

   telefoon: 06 2450 7722
   e-mail: renssen@vier-advocaten.nl

   Klaas gebruikt zijn creativiteit, in combinatie met zijn overtuigingskracht en vasthoudendheid, om het beste resultaat voor zijn cliënten te behalen. De ene keer is dat een oplossing buiten de rechter om, de andere keer een procedure. Voor zijn cliënten is Klaas altijd bereikbaar via Whatsapp en per telefoon, waardoor hij snel en adequaat kan optreden en er korte lijnen zijn.

   Klaas staat zijn cliënten bij op het gebied van huurrecht en (jeugd)strafrecht. Hij heeft de specialisatieopleiding voor civiele procesrechtadvocaten met succes afgerond.


   Klaas Rensen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

   • Huurrecht
   • Strafrecht
   • Algemeen Civiel Recht

   Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


   Stuur direct een persoonlijk bericht.

    captcha