Joëlle Wittens

telefoon: 06 2946 9700
e-mail: wittens@vieradvocaten.nl

Joëlle is afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht in de richting strafrecht en heeft tijdens haar studie stage gelopen bij VIER Advocaten. Joëlle is voornamelijk werkzaam in het strafrecht, maar heeft daarnaast ook ervaring opgedaan in binnen het huur- en familierecht.


Rechtsgebieden
 • strafrecht
 • familierecht
 • huurrecht

Tim Grootenhuis

 

telefoon: 06 3718 0287
e-mail: grootenhuis@vieradvocaten.nl

Tim is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting jeugdrecht. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende stages gelopen, waaronder bij VIER Advocaten. Na enige tijd als advocaat in Rotterdam te hebben gewerkt, is hij teruggekeerd naar ons kantoor. Tim is voornamelijk werkzaam in het familie- en jeugdrecht, maar heeft daarnaast ook ervaring opgedaan binnen het strafrecht. Zijn stijl kenmerkt zich door betrokkenheid en nuchterheid, waarbij hij samen met u wil werken aan het beste resultaat.


Rechtsgebieden
 • jeugdrecht
 • familierecht
 • strafrecht

Pieter Lootsma

telefoon: 06 1115 3149
e-mail: lootsma@vieradvocaten.nl

Pieter is afgestudeerd in het Nederlands recht met als specialisatie strafrecht. Na zijn studie heeft hij bijna drie jaar als juridisch medewerker bij de strafsectie van de rechtbank Midden-Nederland gewerkt. Hij heeft daardoor ervaring opgedaan in vele, diverse, strafzaken. Deze ervaring komt dan ook goed van pas in zijn huidige praktijk. Naast het strafrecht is Pieter ook goed thuis in het civiele- en bestuursrecht. Pieter is betrokken, gedreven en daadkrachtig en stelt het belang van zijn cliënt altijd voorop.

 • Huurrecht
 • Strafrecht

Stuur direct een persoonlijk bericht.

  captcha

  Jean-François Grégoire

  telefoon: 06 2865 5291
  e-mail: gregoire@vier-advocaten.nl

  Jean-François is al jarenlang werkzaam als advocaat, heeft een internationale achtergrond en is meertalig. Hij is sociaal bewogen en heeft zich toegelegd op meerdere rechtsgebieden waardoor hij in staat is cliënten bij te staan in meervoudige juridische problematiek. Jean-François is lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten en heeft de specialisatieopleiding voor huurrecht advocaten afgerond.

  Jean-François Gregoire heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Strafrecht

  Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.  Stuur direct een persoonlijk bericht.

   captcha

   Klaas Renssen

   telefoon: 06 2450 7722
   e-mail: renssen@vier-advocaten.nl

   Klaas gebruikt zijn creativiteit, in combinatie met zijn overtuigingskracht en vasthoudendheid, om het beste resultaat voor zijn cliënten te behalen. De ene keer is dat een oplossing buiten de rechter om, de andere keer een procedure. Voor zijn cliënten is Klaas altijd bereikbaar via Whatsapp en per telefoon, waardoor hij snel en adequaat kan optreden en er korte lijnen zijn.

   Klaas staat zijn cliënten bij op het gebied van huurrecht en (jeugd)strafrecht. Hij heeft de specialisatieopleiding voor civiele procesrechtadvocaten met succes afgerond.


   Klaas Rensen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

   • Huurrecht
   • Strafrecht
   • Algemeen Civiel Recht

   Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


   Stuur direct een persoonlijk bericht.

    captcha

    Peter Spaargaren

    telefoon: 06 5242 7508
    e-mail: spaargaren@vier-advocaten.nl

    Peter brengt verfrissing binnen de advocatuur door zijn informele stijl, zowel naar zijn cliënten als naar de rechterlijke macht. Door zijn sociale houding is hij betrokken bij zijn klant, wat bijdraagt aan de laagdrempeligheid in het contact. Hij heeft kennis van zaken, is doortastend, resultaatgericht en integer. Peter heeft de specialisatieopleiding strafrecht afgerond. Daarnaast is Peter rechter-plaatsvervanger bij de sector strafrecht van de rechtbank Amsterdam.


    Peter Spaargaren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

    • Algemene praktijk
    • Strafrecht

    Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


    Stuur direct een persoonlijk bericht.

     captcha

     Fleur Meershoek

     telefoon: 06 3420 2472
     e-mail: meershoek@vier-advocaten.nl

     Fleur is afgestudeerd in de richtingen strafrecht en jeugdrecht en zij heeft tijdens haar studie verschillende stages gelopen bij advocatenkantoren, waaronder bij VIER advocaten. Die stage beviel erg goed, waardoor zij nu met veel enthousiasme zelf werkzaam is als betrokken advocaat bij ons kantoor. Fleur is werkzaam in de familie-, jeugd- en strafrechtpraktijk.


     Fleur Meershoek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

     • Algemene Praktijk
     • Familierecht
     • Strafrecht

     Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.