U bent hier 9 Rechtsgebieden 9 Algemeen civiel recht

Uw algemeen civiel recht advocaat

Voor een doortastende juridische afwikkeling in alle Algmeen civiel rechtzaken. Snel, eerlijk, zorgvuldig en fair.

Bel vandaag 070 221 0514 voor deskundig advies in uw zaak. Ook pro deo.

GESPECIALISEERDE ALGEMEEN CIVIEL RECHT ADVOCAAT NODIG?

U bent aan het juiste adres. Wij helpen u op weg met advies op maat.

Overleg over een civiele zaak? Bel vandaag nog met 070 221 0514

ALGEMEEN CIVIEL RECHT
CONTRACTEN- EN VERBINTENISSENRECHT

Als ondernemer ontkomt u er niet aan om contracten te sluiten met uw zakenrelaties. VIER advocaten adviseert u graag bij het opstellen van deze contracten, waarbij een balans wordt gevonden tussen uw persoonlijke wensen en juridische (on)mogelijkheden.

Het kan nog wel eens voorkomen dat u alle afspraken goed geregeld dacht te hebben, maar dat er toch iets mis gaat. In zo’n geval is het belangrijk om goed duidelijk te maken wat er niet goed is gegaan en wat u precies wilt: alsnog goed nakomen van de afspraken, schadevergoeding of allebei? VIER advocaten adviseert u graag over de mogelijkheden.

De ervaring leert dat u in het zakelijk verkeer ook te maken heeft met factoren die u niet in de hand heeft. U kunt bijvoorbeeld zomaar te maken krijgen met een willekeurige onbekende waar u opeens een juridisch meningsverschil mee heeft. U doet er verstandig aan om in dergelijke situaties ruggespraak met u advocaat te hebben, zodat u precies weet waar u staat. VIER advocaten is altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden, ook in het weekend.

INCASSOPRAKTIJK

Voor een ondernemer is het erg vervelend als een klant structureel niet, of niet op tijd, betaalt. VIER advocaten biedt u incassoadvies op maat en overlegt met u op welke wijze de vordering het beste geïnd kan worden.

In overleg met u wordt een passende aanmaning verstuurd om de debiteur aan te spreken op het betalingsgedrag. Vaak wordt een rekening na het versturen van een dergelijke aanmaning alsnog betaald. Als dat niet gebeurt, zal door middel van een procedure de betaling van uw openstaande rekening worden veiliggesteld.

De kosten van zo’n procedure vorderen wij van uw debiteur, zodat de kosten voor u binnen de perken blijven. Ook bij een uitvoerige incasso procedure helpen wij u graag, waarbij u een prijs op maat wordt aangeboden.

In overleg met u en een vaste deurwaarder worden afspraken gemaakt over de te nemen stappen om een vordering voor u te innen. Vanzelfsprekend behoort ook het leggen van beslag vóór het starten van een procedure tot de mogelijkheden.

De ervaring leert dat u in het zakelijk verkeer ook te maken heeft met factoren die u niet in de hand heeft. U kunt bijvoorbeeld zomaar te maken krijgen met een willekeurige onbekende waar u opeens een juridisch meningsverschil mee heeft. U doet er verstandig aan om in dergelijke situaties ruggespraak met u advocaat te hebben, zodat u precies weet waar u staat. VIER advocaten is altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden, ook in het weekend.

DAGVAARDINGS- OF VERZOEKSCHRIFTPROCEDURE BIJ HET GERECHTSHOF, DE RECHTBANK OF DE KANTONRECHTER

Wanneer het niet lukt om in onderling overleg een geschil op te lossen ontkomt u vaak niet aan procederen. VIER advocaten kan u in allerlei verschillende procedures met raad en daad terzijde staan, of het nu gaat om het voeren van verweer tegen een dagvaarding of een verzoekschrift, of juist om het kiezen van ‘de aanval’ door het zelf opstarten van een procedure.

VIER advocaten biedt u uitstekende bijstand in een groot aantal verschillende procedures; van een spoedeisende voorziening in een kort geding tot een meer ingewikkelde procedure bij het Gerechtshof of de rechtbank.

Uiteraard staat uw belang in een dergelijke procedure voorop en houden wij altijd in het achterhoofd dat een schikking vaak de voorkeur heeft boven een rechterlijke uitspraak.

Indien u een zaak heeft, neem contact met ons op via telefoonnummer: 070 221 0514

Geselecteerde referenties

Hieronder een selectie van referenties van onze klanten. Voor meer informatie en referenties kunt u contact opnemen.

Mien Vitamien
Mien Vitamien
2022-04-07
Bijgestaan door dhr. Grégoire. Absoluut tevreden over zijn expertise en professionaliteit. Na een lekkage hebben we te maken gehad met een wooncorporatie die niet mee wilde werken en niks wilde vergoeden. Uiteindelijk na een lange strijd alles vergoed gekregen en huurcompensatie via de huurcommissie geregeld. Heb je problemen met je wooncorporatie? Zoek dan niet verder!
Maarten Fonville
Maarten Fonville
2022-03-30
Prima geholpen
Klaidas Krasauskas
Klaidas Krasauskas
2022-03-09
Incredibly helpful and easy to talk to lawyers. Mr. Gregoire was a huge help in getting our deposit back from our evil landlord! Thank you.
Ben
Ben
2022-02-22
alles word tot in de puntjes geregeld ben meerdere malen Door klaas geholpen en alles met succes afgerond professioneel en duidelijk en gewoon kennis van zaken Dik Tevreden
Ravenheer
Ravenheer
2022-01-25
Mr Gregoire heeft mij bijgestaan toen ik 8 maanden huurachterstand had, en hij heeft de zaak nog gewonnen ook. Samen met Umit Arslan is Meneer Gregoire één van de beste advocaten ooit in Nederland.
enzmyr editen
enzmyr editen
2021-01-29
Het een goed gesprek en eerlijk ok
Vier Advocaten

Vertel ons jouw verhaal. Wij kunnen je helpen.

Vanzelfsprekend behandelen we alle aan ons verstrekte gegevens en informatie strikt vertrouwelijk. Bellen kan ook op 070 221 0514.

VIER ADVOCATEN

Advocaten familierecht, strafrecht en huurrecht

Koninginnegracht 53
2514 AE Den Haag

Route