U bent hier 9 Rechtsgebieden 9 Familierecht

Uw Familierecht Advocaat

Voor een doortastende juridische afwikkeling in alle familierecht zaken. Snel, eerlijk, zorgvuldig en fair.

Bel met onze advocaten op 070 221 0514 voor persoonlijk en deskundig advies.

GESPECIALISEERDE FAMILIERECHT ADVOCAAT NODIG?

U bent aan het juiste adres. Wij helpen u op weg met advies op maat.

Overleg over Familierecht zaak? Bel vandaag nog met 070 221 0514

FAMILIERECHT

Persoonlijke situatie en omstandigheden zijn belangrijk in familierecht

In familiezaken spelen de feiten en persoonlijke omstandigheden van partijen een grote rol. Dat maakt iedere zaak anders en een op maat gesneden aanpak noodzakelijk. Als u vragen heeft over uw situatie, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. VIER advocaten beschikt over diverse advocaten die gespecialiseerd zijn in het familierecht.

Expertise VIER Advocaten

Als specialiste op het terrein van familierecht weet Fleur als geen ander dat de menselijke maat centraal staat. Zij staat u graag bij in alle denkbare geschillen op dit gebied: kwesties over afstamming (zoals erkenning en gerechtelijke vaststelling van het vaderschap), adoptie, omgangsregelingen en gezag, kinder- en partneralimentatie, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing, verdeling van (huwelijkse) gemeenschap, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, naamswijziging en echtscheiding behoren tot haar expertise.

Mediation bij scheiding en familierechtelijke problemen

Ook staat Fleur u graag bij als mediator in een familierechtelijk probleem. Vanwege haar jarenlange ervaring in de praktijk en de kennis die zij heeft opgedaan tijdens de opleiding van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) is zij uitstekend in staat partijen tot een oplossing te laten komen.

Het familierecht is in de Nederlandse wetgeving vastgelegd in Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek. Onder het familierecht vallen uiteenlopende en belangrijke onderwerpen, zoals:

(echt)scheiding (nationaal en internationaal);

• vaststelling en ontkenning vaderschap;

• het opstellen van een ouderschapsplan (bij echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of verbreken relatie);

zorg en contact regelingen, ook in situaties dat één van de ouders zich niet houdt aan het ouderschapsplan;

• vaststelling en wijziging van kinderalimentatie;

• vaststelling en wijziging van partneralimentatie;

• boedelverdelingen bij echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of verbreken relatie (waaronder de woning, inboedel, aandelen in vennootschappen, etc.) ;

• afwikkeling van huwelijkse of partnerschapsvoorwaarden en samenlevingscontracten;

• pensioenverevening;

• omgangsregelingen, gezag en voogdij;

• draagmoederschap;

• kinderontvoering;

• adoptie;

• curatele, bewind en mentorschap;

• naamrecht;

• erfrecht.

Indien u een zaak heeft, neem contact met ons op via telefoonnummer: 070 221 0514

Fleur is afgestudeerd in de richtingen strafrecht en jeugdrecht en zij heeft tijdens haar studie verschillende stages gelopen bij advocatenkantoren, waaronder bij VIER advocaten. Die stage beviel erg goed, waardoor zij nu met veel enthousiasme zelf werkzaam is als betrokken advocaat bij ons kantoor. Fleur is werkzaam in de familie-, jeugd- en strafrechtpraktijk.

Fleur Meershoek

Advocaat familierecht

Joëlle is afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht in de richting strafrecht en heeft tijdens haar studie stage gelopen bij VIER advocaten. Joëlle is voornamelijk werkzaam in het strafrecht, maar heeft daarnaast ook ervaring opgedaan binnen het familierecht.

Joëlle Wittens

Advocaat familierecht

Geselecteerde referenties

Hieronder een selectie van referenties van onze klanten. Voor meer informatie en referenties kunt u contact opnemen.

Mien Vitamien
Mien Vitamien
2022-04-07
Bijgestaan door dhr. Grégoire. Absoluut tevreden over zijn expertise en professionaliteit. Na een lekkage hebben we te maken gehad met een wooncorporatie die niet mee wilde werken en niks wilde vergoeden. Uiteindelijk na een lange strijd alles vergoed gekregen en huurcompensatie via de huurcommissie geregeld. Heb je problemen met je wooncorporatie? Zoek dan niet verder!
Maarten Fonville
Maarten Fonville
2022-03-30
Prima geholpen
Klaidas Krasauskas
Klaidas Krasauskas
2022-03-09
Incredibly helpful and easy to talk to lawyers. Mr. Gregoire was a huge help in getting our deposit back from our evil landlord! Thank you.
Ben
Ben
2022-02-22
alles word tot in de puntjes geregeld ben meerdere malen Door klaas geholpen en alles met succes afgerond professioneel en duidelijk en gewoon kennis van zaken Dik Tevreden
Ravenheer
Ravenheer
2022-01-25
Mr Gregoire heeft mij bijgestaan toen ik 8 maanden huurachterstand had, en hij heeft de zaak nog gewonnen ook. Samen met Umit Arslan is Meneer Gregoire één van de beste advocaten ooit in Nederland.
enzmyr editen
enzmyr editen
2021-01-29
Het een goed gesprek en eerlijk ok
Vier Advocaten

Vertel ons jouw verhaal. Wij kunnen je helpen.

Vanzelfsprekend behandelen we alle aan ons verstrekte gegevens en informatie strikt vertrouwelijk. Bellen kan ook op 070 221 0514.

VIER ADVOCATEN

Advocaten familierecht, strafrecht en huurrecht

Koninginnegracht 53
2514 AE Den Haag

Route