U bent hier 9 Rechtsgebieden 9 Huurrecht 9 Geschil over de huurprijs en SK

Uw partner in huurrecht

Juridische hulp van gespecialiseerde huurrechtadvocaten. Uw belang en uw resultaat staat centraal.

Bel vandaag 070 221 0514 voor deskundig advies in uw zaak.

SPECIALIST IN HUURRECHT NODIG?

U bent aan het juiste adres. Wij helpen u op weg met advies op maat.

Overleg over een huurzaak? Bel vandaag nog met 070 221 0514

Een geschil over de huurprijs en/of de servicekosten

Geschillen over de hoogte van de huurprijs kunnen veel onderwerpen beslaan.
Zo kan er een geschil zijn over de huurprijs, omdat:

  • de verhuurder van mening is dat hij de huur mocht verhogen op grond van een indexatiebeding;
  • de verhuurder van mening is dat sprake is van een woning waar bijzondere uitgaven voor moeten worden gedaan (denk aan gemeentemonumenten), waardoor de huurprijs 15% hoger ligt dan voor reguliere woonruimte.
  • de huurder van mening is dat de verhuurder een te hoge huurprijs in rekening brengt en die huurder de Huurcommissie heeft gevraagd de aanvangshuur (ook wel: beginhuur) te toetsen binnen zes maanden nadat de huurovereenkomst is ingegaan (of, in geval van tijdelijke contracten voor zelfstandige woonruimte van maximaal twee jaar of in geval van onzelfstandige woonruimte van maximaal vijf jaar, zes maanden nadat de huurovereenkomst is geëindigd).
  • de huurder van mening is dat de verhuurder ten onrechte hoge bedragen in rekening brengt als servicekosten (ook wel: stofferingskosten) en de verhuurder de hoogte van deze bedragen niet kan onderbouwen.
  • de verhuurder een aanvullend bedrag in rekening wil brengen, omdat het voorschot op de servicekosten de daadwerkelijk gemaakte kosten niet dekte.

ONTMOET ONZE SPECIALISTEN IN VERBORGEN GEBREKEN

Jean-François is al jarenlang werkzaam als advocaat, heeft een internationale achtergrond en is meertalig. Hij is sociaal bewogen en heeft zich toegelegd op meerdere rechtsgebieden waardoor hij in staat is cliënten bij te staan in meervoudige juridische problematiek.

Jean-François Grégoire

Klaas is afgestudeerd in het strafrecht, maar is net zo goed thuis in het verbintenissenrecht en huurrecht. Hij is snel, direct en eerlijk en gebruikt zijn creativiteit, in combinatie met zijn overtuigingskracht en vasthoudendheid om het beste resultaat te behalen.

Klaas Renssen

Geselecteerde referenties

Hieronder een selectie van referenties van onze klanten. Voor meer informatie en referenties kunt u contact opnemen.

Mien Vitamien
Mien Vitamien
2022-04-07
Bijgestaan door dhr. Grégoire. Absoluut tevreden over zijn expertise en professionaliteit. Na een lekkage hebben we te maken gehad met een wooncorporatie die niet mee wilde werken en niks wilde vergoeden. Uiteindelijk na een lange strijd alles vergoed gekregen en huurcompensatie via de huurcommissie geregeld. Heb je problemen met je wooncorporatie? Zoek dan niet verder!
Maarten Fonville
Maarten Fonville
2022-03-30
Prima geholpen
Klaidas Krasauskas
Klaidas Krasauskas
2022-03-09
Incredibly helpful and easy to talk to lawyers. Mr. Gregoire was a huge help in getting our deposit back from our evil landlord! Thank you.
Ben
Ben
2022-02-22
alles word tot in de puntjes geregeld ben meerdere malen Door klaas geholpen en alles met succes afgerond professioneel en duidelijk en gewoon kennis van zaken Dik Tevreden
Ravenheer
Ravenheer
2022-01-25
Mr Gregoire heeft mij bijgestaan toen ik 8 maanden huurachterstand had, en hij heeft de zaak nog gewonnen ook. Samen met Umit Arslan is Meneer Gregoire één van de beste advocaten ooit in Nederland.
enzmyr editen
enzmyr editen
2021-01-29
Het een goed gesprek en eerlijk ok
Vier Advocaten

Vertel ons jouw verhaal. Wij kunnen je helpen.

Vanzelfsprekend behandelen we alle aan ons verstrekte gegevens en informatie strikt vertrouwelijk. Bellen kan ook op 070 221 0514.

VIER ADVOCATEN

Advocaten familierecht, strafrecht en huurrecht

Koninginnegracht 53
2514 AE Den Haag

Route