U bent hier 9 Rechtsgebieden 9 Strafrecht 9 Oproep voor politieverhoor

Jeugdstrafrecht zaak? Schakel een deskundig strafrechtadvocaat in.

Bel 070 221 0514 om uw zaak te bespreken.

Ook pro deo.

Niemand komt graag in aanraking met het strafrecht en zeker niet als verdachte. Maar soms krijgt u daar toch mee te maken. Het is dan belangrijk dat u vanaf het begin wordt bijgestaan door een deskundige strafrechtadvocaat van VIER advocaten.

De volgende advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht:

  Deze advocaten kunnen u advies geven over het verhoor bij de politie en u ook bijstaan tijdens dit verhoor. De advocaat kan het strafdossier opvragen en u adviseren over hoe sterk het bewijs is en over een eventueel op te leggen straf. Verder kan de advocaat u bijstaan op de zitting bij de rechter. Lees meer hieronder.

  Oproep voor politieverhoor

  Wanneer u een uitnodiging heeft gekregen om als verdachte te worden gehoord op het politiebureau is het belangrijk dat u direct contact opneemt met één van onze advocaten. Als u wordt uitgenodigd om te worden gehoord als verdachte heeft u namelijk diverse rechten:
  – U heeft het recht om voorafgaand aan dit verhoor te overleggen met een advocaat (consultatiebijstand);
  – U heeft recht op bijstand van een advocaat tijdens dit verhoor (verhoorbijstand).

  Een advocaat kan u van te voren adviseren over wat u wel en niet moet/kan zeggen. Ook kan die advocaat met u bespreken of het bijvoorbeeld slim is om überhaupt iets te zeggen. U heeft namelijk het recht om te zwijgen. Tijdens het verhoor zorgt de advocaat ervoor dat er geen druk op u wordt uitgeoefend en dat wat u zegt ook goed opgeschreven wordt. Bovendien kunt u tijdens het verhoor overleggen met de advocaat en eventueel van strategie veranderen. Het is dus altijd slim om een advocaat tijdens het verhoor bij u te hebben, ook al heeft u er niets mee te maken. Want voor u het weet wordt er iets opgeschreven waarvan u de gevolgen niet kan overzien en zou u zelfs op die verklaring veroordeeld kunnen worden.

  VIER advocaten hanteert een vaste prijs voor verhoorbijstand, te weten € 363,- incl BTW (€ 300,- exclusief BTW). Mocht uw zaak uiteindelijk niet worden vervolgd (gesoneerd), of mocht u worden vrijgesproken, dan kan een verzoek worden ingediend om de advocaatkosten vergoed te krijgen.

  Pro deo

  VIER advocaten verleent ook juridische bijstand in strafzaken op basis van een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand, ook wel pro deo of toevoeging genoemd. Uiteraard leggen wij u graag uit wat precies de voorwaarden zijn om hiervoor in aanmerking te komen.
  U kunt dit ook zelf bekijken op rechtsbijstand.

  Zaken die VIER Advocaten behandelen:

  Bij VIER advocaten kunt u terecht voor allerlei soorten strafbare feiten, zoals:
  – (Zware) mishandeling
  – Diefstal, inclusief inbraak en straatroof;
  – Bedreiging
  – Drugs
  – Wapens
  – Fraude
  – Zeden
  – Moord/doodslag

  Strafrecht
  Oproep politieverhoor
  Aanhouding
  Voorlopige hechtenis
  Strafbeschikking
  Hoorzitting OM
  Dagvaarding
  Jeugdstrafrecht
  Claim uw schade bij een politie inval

  Indien u een zaak heeft, neem contact met ons op via telefoonnummer: 070 221 0514

  Jean-François is al jarenlang werkzaam als advocaat, heeft een internationale achtergrond en is meertalig. Hij is sociaal bewogen en heeft zich toegelegd op meerdere rechtsgebieden waardoor hij in staat is cliënten bij te staan in meervoudige juridische problematiek.

  Jean-François Grégoire

  Huurrecht, strafrecht en algemeen civiel recht

  Klaas is afgestudeerd in het strafrecht, maar is net zo goed thuis in het verbintenissenrecht en huurrecht. Hij is snel, direct en eerlijk en gebruikt zijn creativiteit, in combinatie met zijn overtuigingskracht en vasthoudendheid om het beste resultaat te behalen.

  Klaas Renssen

  Huurrecht, jeugdrecht, strafrecht en algemeen civiel recht

  Peter brengt verfrissing binnen de advocatuur door zijn informele stijl, zowel naar zijn cliënten als naar de rechterlijke macht. Door zijn sociale houding is hij betrokken bij zijn klant, wat bijdraagt aan de laagdrempeligheid in het contact. Hij heeft kennis van zaken, is doortastend, resultaatgericht en integer.

  Peter Spaargaren

  Strafrecht en jeugdstrafrecht

  Fleur is afgestudeerd in de richtingen strafrecht en jeugdrecht en zij heeft tijdens haar studie verschillende stages gelopen bij advocatenkantoren, waaronder bij VIER advocaten. Die stage beviel erg goed, waardoor zij nu met veel enthousiasme zelf werkzaam is als betrokken advocaat bij ons kantoor. Fleur is werkzaam in de familie-, jeugd- en strafrechtpraktijk.

  Fleur Meershoek

  Familierecht, strafrecht en jeugdrecht

  Geselecteerde referenties

  Hieronder een selectie van referenties van onze klanten. Voor meer informatie en referenties kunt u contact opnemen.

  Mien Vitamien
  Mien Vitamien
  2022-04-07
  Bijgestaan door dhr. Grégoire. Absoluut tevreden over zijn expertise en professionaliteit. Na een lekkage hebben we te maken gehad met een wooncorporatie die niet mee wilde werken en niks wilde vergoeden. Uiteindelijk na een lange strijd alles vergoed gekregen en huurcompensatie via de huurcommissie geregeld. Heb je problemen met je wooncorporatie? Zoek dan niet verder!
  Maarten Fonville
  Maarten Fonville
  2022-03-30
  Prima geholpen
  Klaidas Krasauskas
  Klaidas Krasauskas
  2022-03-09
  Incredibly helpful and easy to talk to lawyers. Mr. Gregoire was a huge help in getting our deposit back from our evil landlord! Thank you.
  Ben
  Ben
  2022-02-22
  alles word tot in de puntjes geregeld ben meerdere malen Door klaas geholpen en alles met succes afgerond professioneel en duidelijk en gewoon kennis van zaken Dik Tevreden
  Ravenheer
  Ravenheer
  2022-01-25
  Mr Gregoire heeft mij bijgestaan toen ik 8 maanden huurachterstand had, en hij heeft de zaak nog gewonnen ook. Samen met Umit Arslan is Meneer Gregoire één van de beste advocaten ooit in Nederland.
  enzmyr editen
  enzmyr editen
  2021-01-29
  Het een goed gesprek en eerlijk ok
  Vier Advocaten

  Vertel ons jouw verhaal. Wij kunnen je helpen.

  Vanzelfsprekend behandelen we alle aan ons verstrekte gegevens en informatie strikt vertrouwelijk. Bellen kan ook op 070 221 0514.

  VIER ADVOCATEN

  Advocaten familierecht, strafrecht en huurrecht

  Koninginnegracht 53
  2514 AE Den Haag

  Route