Uw partner in huurrecht

Juridische hulp van gespecialiseerde huurrechtadvocaten. Uw belang en uw resultaat staat centraal.

Bel vandaag 070 221 0514 voor deskundig advies in uw zaak. Ook pro deo.

SPECIALIST IN HUURRECHT NODIG?

U bent aan het juiste adres. Wij helpen u geheel vrijblijvend op weg met advies op maat.

HUURRECHT ADVOCATEN

Een sterk team van huurrechtadvocaten staat u bij met raad en daad in het behartigen van uw belangen.

UW ZAAK VOOROP

De kwaliteit van onze dienstverlening voor onze clienten staat voorop. Wij gaan altijd voor de beste afloop van uw zaak.

BEL VOOR ADVIES

Bespreek uw situatie met één van onze advocaten.
Bel ons vandaag nog op
T: 070 221 0514

Overleg over Familierecht zaak? Bel vandaag nog met 070 221 0514

“Vrijwel iedereen heeft met huurrecht te maken.”

BIJ DE HUURRECHTSECTIE VAN VIER ADVOCATEN ZIT U GOED. DESKUNDIGE HULP VAN DOORGEWINTERDE SPECIALISTEN.

Bij huurrecht denkt u misschien in eerste instantie aan ingewikkelde vraagstukken over huurprijsverhoging van bedrijfspanden, of wie verantwoordelijk is voor achterstallig onderhoud aan woningen. Maar het huurrecht is veel breder. Wij durven de stelling aan dat iedereen wel eens met huurrecht te maken krijgt. Denk eens aan het huren van een fiets, een vakantiewoning of een parkeerplaats. Over het algemeen ontstaan er gelukkig geen problemen bij dergelijke huurovereenkomsten. Maar als het fout gaat, is het verstandig om een specialist in te schakelen.

VIER Advocaten staat klaar voor huurders en verhuurders

Naast deze meer exotische vormen van huur, staan wij onze cliënten natuurlijk ook bij in de meer traditionele huurrechtelijke geschillen. Een verhuurder wil van zijn slecht betalende huurder af, een huurder wil tijdelijk naar het buitenland en wil zijn woning onderverhuren, een verhuurder die weigert bepaalde gebreken te herstellen of een overlast veroorzakende bovenbuurman.

Ontwikkelingen huurrecht en gevolgen voor u

Verder is het huurrecht volop in beweging. Een mooi voorbeeld daarvan is de invoering van de Wet Doorstroming Huurmarkt per 1 juli 2016. Waar het vroeger voor een verhuurder bijzonder moeilijk was om woonruimte tijdelijk te verhuren, geeft deze nieuwe wet de verhuurder daarvoor nieuwe mogelijkheden. Afhankelijk van het soort woonruimte is het nu mogelijk om voor een periode van 2 of zelfs 5 jaar te verhuren, zonder dat de huurder na afloop aanspraak kan maken op huurbescherming.

Wij kunnen u helpen met uiteenlopende huurkwesties

VIER advocaten heeft de expertise in huis om zowel verhuurders als huurders te adviseren en bij te staan in uiteenlopende huurkwesties. Wij denken dat veel problemen voorkomen kunnen worden door de afspraken tussen partijen op voorhand duidelijk vast te leggen. Maar al te vaak zien wij in onze praktijk nog verhuurders en huurders die geen, of onduidelijke overeenkomsten hebben: dat is haast een garantie voor problemen. Investeer daarom juist in goede huurovereenkomsten. Dat bespaart doorgaans veel discussies en dus ook geld.

Jean-François is al jarenlang werkzaam als advocaat, heeft een internationale achtergrond en is meertalig. Hij is sociaal bewogen en heeft zich toegelegd op meerdere rechtsgebieden waardoor hij in staat is cliënten bij te staan in meervoudige juridische problematiek.

Jean-François Grégoire

Advocaat Huurrecht en Verbintenissenrecht

Klaas is afgestudeerd in het strafrecht, maar is net zo goed thuis in het verbintenissenrecht en huurrecht. Hij is snel, direct en eerlijk en gebruikt zijn creativiteit, in combinatie met zijn overtuigingskracht en vasthoudendheid om het beste resultaat te behalen.

Klaas Renssen

Advocaat Huurrecht en Verbintenissenrecht

Geselecteerde referenties

Hieronder een selectie van referenties van onze klanten. Voor meer informatie en referenties kunt u contact opnemen.

Mien Vitamien
Mien Vitamien
2022-04-07
Bijgestaan door dhr. Grégoire. Absoluut tevreden over zijn expertise en professionaliteit. Na een lekkage hebben we te maken gehad met een wooncorporatie die niet mee wilde werken en niks wilde vergoeden. Uiteindelijk na een lange strijd alles vergoed gekregen en huurcompensatie via de huurcommissie geregeld. Heb je problemen met je wooncorporatie? Zoek dan niet verder!
Maarten Fonville
Maarten Fonville
2022-03-30
Prima geholpen
Klaidas Krasauskas
Klaidas Krasauskas
2022-03-09
Incredibly helpful and easy to talk to lawyers. Mr. Gregoire was a huge help in getting our deposit back from our evil landlord! Thank you.
Ben
Ben
2022-02-22
alles word tot in de puntjes geregeld ben meerdere malen Door klaas geholpen en alles met succes afgerond professioneel en duidelijk en gewoon kennis van zaken Dik Tevreden
Ravenheer
Ravenheer
2022-01-25
Mr Gregoire heeft mij bijgestaan toen ik 8 maanden huurachterstand had, en hij heeft de zaak nog gewonnen ook. Samen met Umit Arslan is Meneer Gregoire één van de beste advocaten ooit in Nederland.
enzmyr editen
enzmyr editen
2021-01-29
Het een goed gesprek en eerlijk ok
Vier Advocaten

Vertel ons jouw verhaal. Wij kunnen je helpen.

Vanzelfsprekend behandelen we alle aan ons verstrekte gegevens en informatie strikt vertrouwelijk. Bellen kan ook op 070 221 0514.

VIER ADVOCATEN

Advocaten familierecht, strafrecht en huurrecht

Koninginnegracht 53
2514 AE Den Haag

Route