U bent hier 9 Rechtsgebieden 9 Strafrecht 9 Strafbeschikking ontvangen

Strafbeschikking ontvangen? Schakel een deskundig strafrechtadvocaat in.

Bel 070 221 0514 om uw zaak te bespreken.

Ook pro deo.

Niemand komt graag in aanraking met het strafrecht en zeker niet als verdachte. Maar soms krijgt u daar toch mee te maken. Het is dan belangrijk dat u vanaf het begin wordt bijgestaan door een deskundige strafrechtadvocaat van VIER advocaten.

De volgende advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht:

Deze advocaten kunnen u advies geven over het verhoor bij de politie en u ook bijstaan tijdens dit verhoor. De advocaat kan het strafdossier opvragen en u adviseren over hoe sterk het bewijs is en over een eventueel op te leggen straf. Verder kan de advocaat u bijstaan op de zitting bij de rechter. Lees meer hieronder.

Strafbeschikking ontvangen?

Heeft u een strafbeschikking ontvangen? U bent in dat geval niet verplicht om daarmee akkoord te gaan en kunt hier verzet tegen aantekenen. VIER advocaten bespreekt graag met u wat uw opties zijn. Een van onze advocaten kan het strafdossier opvragen om te beoordelen of er wel genoeg bewijs in zit. Zo niet, dan zullen wij u adviseren niet akkoord gaan met de strafbeschikking. Het is belangrijk te beseffen dat een strafbeschikking van het Openbaar Ministerie afkomstig is. De straffen die het openbaar ministerie oplegt zijn vaak hoger dan de straffen van de rechtbank. Het loont dus bijna altijd om in verzet te gaan tegen een strafbeschikking, omdat de verwachting vaak is dat een rechter een lagere straf zal opleggen.

Pro deo

VIER advocaten verleent ook juridische bijstand in strafzaken op basis van een subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand, ook wel pro deo of toevoeging genoemd. Uiteraard leggen wij u graag uit wat precies de voorwaarden zijn om hiervoor in aanmerking te komen.
U kunt dit ook zelf bekijken op rechtsbijstand.

Soorten zaken die VIER Advocaten behandelen:
Bij VIER advocaten kunt u terecht voor allerlei soorten strafbare feiten, zoals:
– (Zware) mishandeling
– Diefstal, inclusief inbraak en straatroof;
– Bedreiging
– Drugs
– Wapens
– Fraude
– Zeden
– Moord/doodslag

Indien u een zaak heeft, neem contact met ons op via telefoonnummer: 070 221 0514

Jean-François is al jarenlang werkzaam als advocaat, heeft een internationale achtergrond en is meertalig. Hij is sociaal bewogen en heeft zich toegelegd op meerdere rechtsgebieden waardoor hij in staat is cliënten bij te staan in meervoudige juridische problematiek.

Jean-François Grégoire

Huurrecht, strafrecht en algemeen civiel recht

Klaas is afgestudeerd in het strafrecht, maar is net zo goed thuis in het verbintenissenrecht en huurrecht. Hij is snel, direct en eerlijk en gebruikt zijn creativiteit, in combinatie met zijn overtuigingskracht en vasthoudendheid om het beste resultaat te behalen.

Klaas Renssen

Huurrecht, jeugdrecht, strafrecht en algemeen civiel recht

Peter brengt verfrissing binnen de advocatuur door zijn informele stijl, zowel naar zijn cliënten als naar de rechterlijke macht. Door zijn sociale houding is hij betrokken bij zijn klant, wat bijdraagt aan de laagdrempeligheid in het contact. Hij heeft kennis van zaken, is doortastend, resultaatgericht en integer.

Peter Spaargaren

Strafrecht en jeugdstrafrecht

Fleur is afgestudeerd in de richtingen strafrecht en jeugdrecht en zij heeft tijdens haar studie verschillende stages gelopen bij advocatenkantoren, waaronder bij VIER advocaten. Die stage beviel erg goed, waardoor zij nu met veel enthousiasme zelf werkzaam is als betrokken advocaat bij ons kantoor. Fleur is werkzaam in de familie-, jeugd- en strafrechtpraktijk.

Fleur Meershoek

Familierecht, strafrecht en jeugdrecht

Geselecteerde referenties

Hieronder een selectie van referenties van onze klanten. Voor meer informatie en referenties kunt u contact opnemen.

Mien Vitamien
Mien Vitamien
2022-04-07
Bijgestaan door dhr. Grégoire. Absoluut tevreden over zijn expertise en professionaliteit. Na een lekkage hebben we te maken gehad met een wooncorporatie die niet mee wilde werken en niks wilde vergoeden. Uiteindelijk na een lange strijd alles vergoed gekregen en huurcompensatie via de huurcommissie geregeld. Heb je problemen met je wooncorporatie? Zoek dan niet verder!
Maarten Fonville
Maarten Fonville
2022-03-30
Prima geholpen
Klaidas Krasauskas
Klaidas Krasauskas
2022-03-09
Incredibly helpful and easy to talk to lawyers. Mr. Gregoire was a huge help in getting our deposit back from our evil landlord! Thank you.
Ben
Ben
2022-02-22
alles word tot in de puntjes geregeld ben meerdere malen Door klaas geholpen en alles met succes afgerond professioneel en duidelijk en gewoon kennis van zaken Dik Tevreden
Ravenheer
Ravenheer
2022-01-25
Mr Gregoire heeft mij bijgestaan toen ik 8 maanden huurachterstand had, en hij heeft de zaak nog gewonnen ook. Samen met Umit Arslan is Meneer Gregoire één van de beste advocaten ooit in Nederland.
enzmyr editen
enzmyr editen
2021-01-29
Het een goed gesprek en eerlijk ok
Vier Advocaten

Vertel ons jouw verhaal. Wij kunnen je helpen.

Vanzelfsprekend behandelen we alle aan ons verstrekte gegevens en informatie strikt vertrouwelijk. Bellen kan ook op 070 221 0514.

VIER ADVOCATEN

Advocaten familierecht, strafrecht en huurrecht

Koninginnegracht 53
2514 AE Den Haag

Route