Jean-François Grégoire

telefoon: 06 2865 5291
e-mail: gregoire@vier-advocaten.nl

Jean-François is al jarenlang werkzaam als advocaat, heeft een internationale achtergrond en is meertalig. Hij is sociaal bewogen en heeft zich toegelegd op meerdere rechtsgebieden waardoor hij in staat is cliënten bij te staan in meervoudige juridische problematiek. Jean-François is lid van de Vereniging van Huurrechtadvocaten en heeft de specialisatieopleiding voor huurrecht advocaten afgerond.

Jean-François Gregoire heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 • Huurrecht
 • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.Stuur direct een persoonlijk bericht.

  captcha

  Klaas Renssen

  telefoon: 06 2450 7722
  e-mail: renssen@vier-advocaten.nl

  Klaas gebruikt zijn creativiteit, in combinatie met zijn overtuigingskracht en vasthoudendheid, om het beste resultaat voor zijn cliënten te behalen. De ene keer is dat een oplossing buiten de rechter om, de andere keer een procedure. Voor zijn cliënten is Klaas altijd bereikbaar via Whatsapp en per telefoon, waardoor hij snel en adequaat kan optreden en er korte lijnen zijn.

  Klaas staat zijn cliënten bij op het gebied van huurrecht en (jeugd)strafrecht. Hij heeft de specialisatieopleiding voor civiele procesrechtadvocaten met succes afgerond.


  Klaas Rensen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Strafrecht
  • Algemeen Civiel Recht

  Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


  Stuur direct een persoonlijk bericht.

   captcha

   Peter Spaargaren

   telefoon: 06 5242 7508
   e-mail: spaargaren@vier-advocaten.nl

   Peter brengt verfrissing binnen de advocatuur door zijn informele stijl, zowel naar zijn cliënten als naar de rechterlijke macht. Door zijn sociale houding is hij betrokken bij zijn klant, wat bijdraagt aan de laagdrempeligheid in het contact. Hij heeft kennis van zaken, is doortastend, resultaatgericht en integer. Peter heeft de specialisatieopleiding strafrecht afgerond. Daarnaast is Peter rechter-plaatsvervanger bij de sector strafrecht van de rechtbank Amsterdam.


   Peter Spaargaren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

   • Algemene praktijk
   • Strafrecht

   Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


   Stuur direct een persoonlijk bericht.

    captcha

    Fleur Meershoek

    telefoon: 06 3420 2472
    e-mail: meershoek@vier-advocaten.nl

    Fleur is afgestudeerd in de richtingen strafrecht en jeugdrecht en zij heeft tijdens haar studie verschillende stages gelopen bij advocatenkantoren, waaronder bij VIER advocaten. Die stage beviel erg goed, waardoor zij nu met veel enthousiasme zelf werkzaam is als betrokken advocaat bij ons kantoor. Fleur is werkzaam in de familie-, jeugd- en strafrechtpraktijk.


    Fleur Meershoek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

    • Algemene Praktijk
    • Familierecht
    • Strafrecht

    Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.